Voor 23:59 BESTELD, VANDAAG GRATIS VERZONDEN

0

Your Cart is Empty

Ruilen en Retourneren

Retournering bij PostNL

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een  PostNL servicepunt af te geven. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of zijn beschadigd. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trade code, die wij zo nodig bij je op kunnen vragen. Daarbij is de verzender altijd verantwoordelijk voor de kosten van de verzending.

LET OP: Shapers, lingerie en swimwear kunnen wij vanwege Hygiënische reden  NIET retourneren. Hopend op uw begrip.

 

 

  1. MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

 

  1. PLAK HET RETOURNERINGSETIKET OP EEN ZICHTBARE PLEK VAN HET PAKKET

Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de Klantenservice.

Neem contact op met de klanten service: info@vicii.nl

  1. VERZENDEN

Ga hiervoor naar een van de  PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur  zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.